Naslovnica / Vijesti i obavijesti / NEDOPUŠTEN ULAZAK U SLUŽBENE PROSTORIJE ZAGORSKOG VODOVODA D.O.O. OSOBAMA KOJE NE POSJEDUJU EU DIGITALNU COVID POTVRDU ILI DRUGI ODGOVARAJUĆI DOKAZ O CIJEPLJENJU, PREBOLJENJU ODNOSNO TESTIRANJU
16
stu

NEDOPUŠTEN ULAZAK U SLUŽBENE PROSTORIJE ZAGORSKOG VODOVODA D.O.O. OSOBAMA KOJE NE POSJEDUJU EU DIGITALNU COVID POTVRDU ILI DRUGI ODGOVARAJUĆI DOKAZ O CIJEPLJENJU, PREBOLJENJU ODNOSNO TESTIRANJU

16.11.2021

  • Podijeli:

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova („Narodne novine“ broj 121/2021.), od dana 16.11.2021. g. ne dopušta se ulazak u službene prostorije Zagorskog vodovoda d.o.o. osobama koje ne posjeduju EU digitalnu Covid potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

Prilikom ulaska u službene prostorije Zagorskog vodovoda d.o.o., obvezno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju na virus SARS-CoV-2.

Navedeno se odnosi na sve stranke koje dolaze u službene prostorije Zagorskog vodovoda d.o.o., sve pružatelje usluga koji pružaju različite usluge u tim prostorijama ili su angažirani za određene poslove u službenim prostorijama Zagorskog vodovoda d.o.o., te druge osobe koje dolaze u službene prostorije Zagorskog vodovoda d.o.o. po bilo kojoj osnovi.

Navedeno se ne odnosi na osobe mlađe od 16 godina, na osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti za sebe, na osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja bilo kojim cjepivom protiv COVID-19, a što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Prilikom ulaska i boravka u službenim prostorijama Zagorskog vodovoda d.o.o., obvezno je pridržavanje propisanih protuepidemijskih mjera,  posebnih preporuka i uputa HZJZ, propisanih mjera Stožera civilne zaštite RH te uputa nadležnih javnozdravstvenih tijela.

 

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Detaljnije informacije nalaze se u Odluci koja je u prilogu.

 

Vrh